-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Bild av färgglada zenblommor

Med sin lugna färgpalett och vackra blomsterbilder är den här 5-delade Zen-blommålningen det perfekta sättet att ge ett avslappnande intryck i vilket rum som helst. De rika orangefärgade tonerna och de delikata vita blommorna skapar en känsla av fred och lugn, medan den djärva guldramen ger en touch av modern sofistikering. Häng den här målningen på ditt kontor eller i ditt vardagsrum för att skapa ett lugnt och avkopplande rum, eller ge den i present till någon som skulle behöva lite Zen i sitt liv.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En zenbild

Vi presenterar den färgglada Zen Flower Board! Den här underbara delen är perfekt för alla som vill lägga till en touch av lugn och naturlig skönhet i sitt hem. Blommorna är handmålade i en rad livliga färger mot en lugn blå bakgrund. Varje tavla är tillverkad av högkvalitativa material, vilket säkerställer att den här tavlan kommer att stå emot tidens tand. Oavsett om du vill sätta färg på ditt vardagsrum eller skapa en zen-liknande atmosfär i ditt sovrum kommer den här målningen att göra susen. Häng upp den i ditt hem och njut av det lugn och den frid som den ger.

Cirkulera Chi

Välj en av våra zenmålningar som ger dig lugn och ro under hela dagen. Feng Shui är en zenmetod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar