-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Blå kristall agat sten diagram

Den här vackra blå agatkristallmålningen ger textur och substans. Feng Shui rekommenderar att man leker med färger och texturer, och dessa färger kommer att smälta in perfekt i din inredning.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Crystal

Förekomsten av kristaller i ditt hem är också viktig enligt Feng Shui. Så den här blå kristall-agarstenmåleriet på väggarna i ditt hem kommer att vara perfekt och göra stor skillnad.

Cirkulera Chi

Feng Shui är en Zen-metod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar på bästa sätt i din inredning. Den här blå kristallagatstenmålningen i blått är ett idealiskt verk för en Zen-dekoration, den kommer att förändra din inredning och bli ett mästerverk i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Färg

Blå