-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Zen och färgrik målning lotusblomma

Letar du efter ett vackert och lugnt konstverk att lägga till i ditt hem? Titta inte längre än till den här fantastiska Zen-målningen av en färgglad lotusblomma. Buddha trodde att lotusblomman var en symbol för renhet, lugn och upplysning, vilket gör den till det perfekta verket för att hjälpa dig att uppnå fred och balans i ditt liv.

Den här femdelade målningen är skickligt utförd, där varje färg representerar ett annat element. Detta gör den till det perfekta tillägget till vilket rum som helst i ditt hem, eftersom den hjälper dig att balansera alla element.

Oavsett om du vill lägga till en touch av zen i ditt vardagsrum eller vill skapa ett mer fridfullt sovrum kommer den här färgen säkert att göra susen. Det är också den perfekta presenten för alla som skulle kunna behöva lite mer lugn i sitt liv. Ta hem din egen bit av lugn redan idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En zenbild

Letar du efter ett fantastiskt och unikt konstverk att lägga till i ditt hem? Då är den här färgglada Zen-målningen med lotusblommor perfekt. Den här vackra målningen är gjord i 5 delar, så du kan välja hur du vill visa den i ditt hem. Den färgglada lotusblomman ger en touch av lugn och frid i alla rum, vilket gör den till det perfekta tillägget till alla utrymmen.

Cirkulera Chi

Välj en av våra zenmålningar som ger dig lugn och ro under hela dagen. Feng Shui är en zenmetod som lär oss hur vi ska ordna och dekorera varje rum i vårt hem. Grundprincipen är att energin, “Chi”, cirkulerar i ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar