-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Vallmo målning

Det här bordet skiljer sig från de andra genom sin vertikala form och ger höjd åt din inredning. På våren blommar alla blommor på vetefälten i full blom. Den här säsongen är mycket trevlig och fridfull, ja, det är en sommarblomma som är förälskad i soliga platser, sädesfält och ängar. Den här bilden av vallmo ger en känsla av fred och gudomlig kärlek. Dessutom är vallmoen som en oändlig källa till konstnärlig inspiration.

🇫🇷 Made In France : Målning gjord i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cm x 40cm
XS: 30cm x 60cm
S : 40cm x 80cm
M : 50cm x 100cm
L: 60cm x 120cm
XL: 70cm x 140cm
XXL: 80cm x 160cm

Vallmo

Vi älskar den röda färgen. Den här blomman får oss att le, för så fort den dyker upp vet vi att de goda tiderna är på väg. Låt dig hänföras, som Claude Monet gjorde, av denna förtrollande blomma med sina orangeröda färger. Lägg till färg och mjukhet i din inredning med den här vallmotavlan.
Bild vallmo Bild blomma Bild natur
Blomsteruppsättning

Effektfulla färger

Blommor är eleganta och färgglada och ger en känsla av glädje och fräschhet i hemmet. Du kommer att smälta inför så mycket sötma. Den här bilden kommer att glädja hela familjen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Blå, Röd, Vit