-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bräda för vithaj

Den här målningen föreställer en vacker haj i sin naturliga miljö. Djurets uppenbara personlighet, dess slanka utseende och eleganta hållning gör den här målningen till en höjdpunkt i din inredning. Färgerna i den här vithajmålningen kommer att ge en exceptionell touch av ljushet till ditt rum.

🇫🇷 Made in France : Den här målningen har tillverkats i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Vithajen

På den här duken är det vithajen, en av de mest kända arterna i världen. Med sin strömlinjeformade silhuett rör den sig otroligt lätt och får alla hajälskare att drömma. Så om du också är fascinerad av hajar kan du anta denna “vithajmålning” för att ge karaktär och färg åt ditt rum.
Tabloide vithaj ombord

Havets tänder

Hajar har många betydelser i olika länder. Men det som oftast utmärker sig är dess energi. Denna fisk som skrämmer oss så mycket symboliserar beslutsamhet, snabbhet och styrka.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Vertikal

Färg

Blå