-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell Aston Martin bil

En elegant illustration av Aston Martin-bilen med fantasifulla konstnärliga och designmässiga inslag. Den här tidlösa illustrationen är intensivt illustrerad med kärlek och lyfter fram bilens vackra detaljer. Den här Aston Martin-målningen är en pärla som skulle vara en utmärkt present till alla bilentusiaster.

🇫🇷 Made in France: Målningen är gjord i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Mycket brittisk elegans

Den legendariska, tidlösa elegansen från Aston Martin. Konsten att skapa skönhet är den här biltillverkarens uppdrag. Konst är ett slags högsta skönhet som tar sig uttryck i alla tänkbara former. Den här bilmålningen av Aston Martin skapades för att illustrera detta koncept. Precis som vingarna i Aston Martin-logotypen ger målningen utblickar, frihet och elegans.
Tabell Aston Martin bil
Vintage målning

Återvändande

Våra vintagemålningar, som är modernt och härligt vintage, tar dig med på en resa. Genom sina föremål och representationer är det rena målningar som bjuder in sig själva till ditt hem. Motiven och färgerna i dessa målningar har valts ut för att ta dig tillbaka i tiden.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med Ram, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Grått