-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell Italiensk klassisk bil

Mytiska bilar? Lamborghini, Ferrari, Alfa Romeo …… Italienska bilar har satt sin prägel på bilindustrin. De har gjort drömmar till verklighet och får fortfarande människor att drömma. Så om du inte äger en sådan, unna dig själv den här magnifika målningen. Exklusiviteten och värdet den ger din inredning kommer att ge den en unik atmosfär. Vår klassiska italienska bilmålning kommer att blända ditt rum med sin exklusiva röda färg.

🇫🇷 Made In France: Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Italiensk klass

Den här veteranbilen med sina eleganta linjer och flamboyanta färger har snabbt förfört och förför fortfarande bilälskare. Den här klassiska italienska bilmålningen ger din inredning en stilfull italiensk stil.
Klassisk italiensk bil målning Vintage bil målning Original målningar
Vintage målning

Återvändande

Våra vintagemålningar, som är modernt och härligt vintage, tar dig med på en resa. Genom sina föremål och representationer är det rena målningar som bjuder in sig själva till ditt hem. Motiven och färgerna i dessa målningar har valts ut för att ta dig tillbaka i tiden.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Röd