-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Vintage bil målning flerfärgad

Imponera på dina vänner med den här otroliga målningen av en veteranbil med syrliga färger. Häng upp den här tavlan, den kommer att förhöja din inredning tack vare denna bil vars målning gör den unik och exceptionell.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10x15cmx2, 10x20cmx2, 10x25cmx1
M: 20x35cmx2, 20x45cmx2, 20x55cmx1
L: 30x40cmx2, 30x60cmx2, 30x80cmx1

En veteranbil

Vem skulle inte bli avundsjuk när han ser en så vacker veteranbil? Visa stolt upp den här fantastiska bilen på den här bilden och den kommer att bli ett blickfång. Du kommer garanterat att göra ett stort uppseende med denna vackra bil i flamboyanta färger.
Vintage bil målning flerfärgad
ferrari bil

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Ta dig ut på vägarna i en lyxbil, en racerbil, en veteranbil, en samlarbil och många andra.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture pulvérisation

Type

Toile Impressions

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar