-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell Paris Paris

Den här magnifika tredelade målningen med en retro-look representerar historiska platser i Paris som man inte får missa. En bro som alla magnifika broar i staden, byggnader i Haussmanian-stil, Concorde-fontänen, Notre Dame och det berömda Eiffeltornet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 20cmx30cm x3
S : 30cmx50cm x3
M : 40cmx60cm x3
L: 50cmx70cm x3
XL: 60cmx80cm x3

Guidad tur

Paris, ljusets stad, kärlekens stad. Den här målningen är en souvenir från denna charmiga plats. En vintage och samtidigt modern touch för din inredning med den här målningen.
Spel

En historisk stad

Sedan kungarnas tid har Paris varit ett framstående centrum för verksamhet i Frankrike och i världen. Detta har resulterat i många byggnader som vittnar om stadens utveckling.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Beige

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar