-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild ansikte mångfärgad kvinna

Dekorera ditt hem med den här otroliga mångfärgade ansiktsmålningen av en kvinna i fluorescerande färger. Den här kvinnan med ett sött ansikte dekorerat med färg kommer att skapa glädje i ditt hem. Så beundra hennes skönhet från ditt hem, du kommer att älska att titta på henne i din soffa.

🇫🇷 Made in France : Målning tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

En mångfärgad look

Den här mångfärgade ansiktsmålningen av en kvinna fångar din uppmärksamhet med sin intensiva look som får dig att rysa. Färgerna ger den en extraordinär charm.

Kvinnor

Kvinnor är sensuella, intelligenta och vackra. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den här mångfärgade kvinnliga ansiktsmålningen för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Partier

Tavlor 1 delar

Färg

Mångfärgad

Format

Vertikal