-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Målning kvinna och svan

Denna magnifika målning föreställer en kvinna som ligger på vattnet bredvid en svan. Hon är klädd i en vit klänning vars drapering påminner om molnens rörelse. Duvor flyger över henne. En sensuell och ren målning som ger intryck av att vara ett verk av en stor målare.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 20cm x 30cm x3
S : 30cm x 50cm x3
M : 40cm x 60cm x3
L : 50cm x 70cm x3
XL : 60cm x 80cm x3

Elegance

En målning som ger intrycket av att du har ett mästerverk i ditt hem, gör ett stort intryck med den här vackra målningen.

Kvinnor

Kvinnor är sensuella, intelligenta och vackra. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den som du gillar för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Färg

Vit

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar