-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning kvinna flerfärgad

Dekorera ditt hem med ljusa färger med den här målningen där en kvinnas ansikte och hår är målade med mångfärgad färg. Din inredning kommer aldrig att ha varit så ljus och livlig med den här målningen.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cmx55cmx5 pièces
M : 30cmx80cmx5 pièces
L: 40cmx100cmx5 pièces

En kvinna i färg

Titta på de blå ögonen, hennes intensiva blick på det målade ansiktet. Ställ ut denna målning där denna kvinna kommer att ge dig färg och skapa en atmosfär av glädje och lugn. Detta söta ansikte kommer att förföra dig.

Kvinnor

Kvinnor är sensuella, intelligenta och vackra. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den som du gillar för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture pulvérisation

Type

Toile Impressions

Format

Horisontell

Färg

Mångfärgad

Partier

Tavlor 5 delar