-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Kvinna gatukonst målning

Den här extremt färgglada och psykedeliska gatukonstmålningen för kvinnor har karaktär! De abstrakta formerna och färgerna i blå och rosa toner ger den en energisk och modern atmosfär. Kvinnan i svartvitt i mitten av målningen ger självförtroende och sensualitet åt målningen.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L : 40cmx60cm
XL : 60cmx80cm
XXL : 70cmx100cm

Försäkring

Kvinnans ögon är fulla av kraft och självförtroende. Den här målningen kommer utan tvekan att förmedla samma känsla av beslutsamhet.
AUTO-DRAFT
AUTO-DRAFT

Kvinnor

Kvinnor är intelligenta och kraftfulla varelser. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den duk som passar din smak för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL