-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Röd halsduk kvinna bild

Lägg till lite rött i ditt hem med den här målningen. Den här kvinnan med en röd halsduk som matchar hennes läppstift sticker ut från den svarta tavlan. Hennes svarta fransar döljer hennes ögon och hennes hand på kinden ger oss intrycket att kvinnan är chockad. Så visa upp denna vackra målning som bara kommer att förhöja ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 40cm x3
M : 30cm x 60cm x3
L : 40cm x 80cm x3
XL : 50cm x 100cm x3

En halsduk

Den här kvinnan med en röd halsduk gör din inredning mer livlig. Kontrasten mellan svart och rött gör att bilden sticker ut och väcker uppmärksamhet.
Målning av en kvinna med en röd halsduk

Kvinnor

Kvinnor är sensuella, intelligenta och vackra. De kommer att förhöja din inredning med sin charm och sitt förtrollande utseende. Alla dessa kvinnor är olika, så välj den som du gillar för att dekorera ditt hem.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture pulvérisation

Type

Toile Impressions

Format

Horisontell

Färg

Röd, Svart

Partier

Tavlor 3 delar