-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Enhörning häst målning

Häng upp den här bilden med en enhörning och häst i ditt hem för att skapa en dröm i ditt hem. Den här enhörningen med hästlook kommer att göra ditt hem ljusare och mer fantastiskt. Den ljusa glorian bakom den här enhörningen kommer garanterat att få dig att drömma.

🇫🇷 Made in France : Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Enhörning

Enhörningen, ibland kallad en enhörning, är en legendarisk varelse med ett enda horn och ett fysiskt utseende som liknar en häst. Med den här enhörningshästmålningen i ditt hem kommer du att förändra din inredning för alltid.

Överkänslig och kopplad till jorden

Även om hästen är domesticerad har den behållit egenskaperna hos ett vilt djur som berör hjärtat hos dem som närmar sig den. Den är till sitt väsen uppmärksam på sin omgivning. Häng upp den här enhörningshästmålningen i ditt hem för en annorlunda dekoration.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Färg

Mångfärgad

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 1 delar