-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Målning Hästar som springer på sanden

Målningen föreställer tre hästar som springer i ett sanddamm. Njut av skönheten hos dessa 3 hästar med denna magnifika representation. “Målningen hästar som springer i sand” uppskattas för de 3 hästarnas olika färger: en brun häst, en brun häst och en svart häst. Faktum är att de 3 hästarna som springer sida vid sida bara är magiska. Detta djur glömmer inte att påminna oss om hästarnas förträfflighet, skönhet, kraft och snabbhet.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Snabbhet och elegans

Hästen är det mest magnifika djuret, det mest ädla och eleganta. Det är verkligen det djur som mest symboliserar frihet. Man kan säga att hästar alltid har varit en symbol för frihet och en symbol för makt. Häng upp den här målningen “hästar som springer i sand” för att visa din passion för hästar och din passion för frihet.
Bilder av hästar som springer i sanden Tabloide
Arabisk häst som springer

Överkänslig och kopplad till jorden

Även om hästen är domesticerad har den behållit egenskaperna hos ett vilt djur som berör hjärtat hos dem som närmar sig den. Genom sin natur är den i samklang med sin omgivning.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Beige, Brun