-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat bord Stor familj “Manga

Letar du efter ett unikt och elegant bord som kommer att se bra ut i ditt hem eller på kontoret? Titta inte längre än till den här fantastiska 5-delade duken med huvudpersonerna från manga!

Den här unika duken är tillverkad av högkvalitativa material och visar huvudpersonerna i den populära manga-serien. Den är perfekt för alla fans av serien.

Så vänta inte längre, beställ din Manga Main Characters Canvas idag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Det här är ett 5-delat diagram över huvudpersonerna i manga! Detta är en perfekt produkt för alla fans av den populära manga-serien. Duken är tillverkad av högkvalitativa material och visar seriens huvudpersoner: Luffy, Zoro, Nami, Usopp och Sanji. Det är det perfekta sättet att visa din kärlek till serien och lägga till en touch av stil till ditt hem eller kontor. Bordet kommer garanterat att bli ett samtalsämne och kommer att tilltala alla fans av serien. Beställ ditt bord redan idag!

Dina favorithjältar!

Här är One Piece-målningen av stjärnkaraktären! Den här målningen är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är tavlan “Manga” det perfekta valet. Den kommer garanterat att väcka konversation och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar