-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Modern målning av hjälten i den berömda manga Tokyo Ghoul

Den här urbana och moderna målningen av hjälten från den berömda manga Tokyo Ghoul är ett måste för alla fans av denna kultmanga. Den här målningen föreställer hjälten Kaneki Ken, i en scen som perfekt återspeglar den mörka och mystiska atmosfären i mangan. Duken är tryckt med ljusa färger och noggranna detaljer, vilket gör den till ett unikt och tidlöst inredningsobjekt. Målningen är monterad på en stark och hållbar träram, vilket gör den lätt att hänga upp och rengöra. Den kommer att bli ett utmärkt tillägg till din heminredning och ett minnesvärt föremål för alla Tokyo Ghoul-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här moderna stadsmålningen av hjälten från den berömda manga-serien Tokyo Ghoul är ett unikt tillägg till din inredning. Målningen är en trogen reproduktion av originalillustrationen som perfekt fångar seriens essens. De livliga färgerna och de slående detaljerna i bilden skapar en unik atmosfär som ger ditt rum en originell touch. Den robusta träramen skyddar bilden från repor och bucklor och fulländar dess eleganta utseende. Den är lätt att hänga upp och rengöra, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ge sin inredning en personlig touch. Den här moderna, urbana målningen av hjälten i den berömda Tokyo Ghoul-manga är ett måste för alla fans av serien.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en nyckelperson eller en händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar