-10% Kod DCN10 fram till 01/01/2024

Intensiv bild av hjälten i manga Tokyo Ghoul

Den här intensiva målningen av hjälten från manga-serien Tokyo Ghoul är ett unikt konstverk som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som tittar på den. Målningen föreställer huvudpersonen Ken Kaneki med ett allvarligt och intensivt uttryck i ansiktet. Färgerna är ljusa och kontrasterande, med röda och svarta toner som arbetar tillsammans för att skapa en dramatisk effekt. Kompositionen är välbalanserad och detaljerna är exakta och skarpa. Målningen är rik på textur och djup och antyder figurens komplexitet och inre styrka. Den här målningen är ett måste för Tokyo Ghoul-fans och ett utmärkt sätt att hylla denna kultserie.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här intensiva målningen av hjälten från manga-serien Tokyo Ghoul är ett mästerverk som måste beundras. Den föreställer huvudpersonen Ken Kaneki, som är seriens huvudperson. Duken har målats med ljusa färger och intensiva toner som ger en känsla av kraft och styrka. Detaljerna är mycket välgjorda och Kanekis ansiktsuttryck syns tydligt. Kompositionen är dynamisk och fängslande, vilket gör att betraktaren kan fördjupa sig i Tokyo Ghouls värld. Denna intensiva målning av hjälten i Tokyo Ghoul-mangan är ett perfekt dekorativt föremål för alla fans av serien och för dem som vill lägga till en touch av stil i sitt hem.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en nyckelperson eller en händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar