-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

5-delat diagram över Tokyo Ghoul Manga-hjälten

Den här 5-delade målningen av Tokyo Ghoul Manga-hjälten är ett underbart tillägg till din inredning. Den här målningen kommer att vara ett fantastiskt tillägg till din inredning och kommer att påminna dig om seriens höjdpunkter.

Den här 5-delade tavlan för Tokyo Ghoul Manga-hjälten är ett måste för alla fans av serien. Varje del är en färgglad och levande representation av seriens huvudperson, med noggranna detaljer och livfulla färger som ger dem liv. Den här unika tavlan är det perfekta tillägget till din mangasamling och kommer garanterat att uppskattas av alla Tokyo Ghoul-fans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Det här 5-delade Tokyo Ghoul Manga-hjältarbrädet är ett perfekt tillägg till din samling. Den här 5-delade tavlan är ett utmärkt sätt att fånga de viktigaste ögonblicken i berättelsen och hylla en av mangans mest populära hjältar. Den här 5-delade tavlan är ett måste för Tokyo Ghoul-fans. Den skildrar mangans hjälte Ken Kaneki och hans äventyr i staden Tokyo. Varje del är exakt detaljerad och innehåller mörka scener. Färgerna är levande och livliga och ger en realistisk atmosfär åt helheten. Tryckkvaliteten är utmärkt och kanterna är noggrant bearbetade. Den här tavlan är perfekt för att lägga till din samling av Tokyo Ghoul-produkter eller för att dekorera ditt rum. Den kommer garanterat att bli fokuspunkten i din inredning och kommer att glädja alla fans av denna populära serie.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en nyckelperson eller en händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar