-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat diagram över japanska manga-hjältar

Det här är ett 5-delat diagram över japanska mangahjältar! Denna fantastiska produkt är perfekt för alla som gillar japansk kultur eller manga. På tavlan finns de kända och ikoniska mangahjältarna, var och en i sin egen unika pose.

De levande och detaljerade illustrationerna kommer garanterat att fånga uppmärksamheten hos alla mangafans, och den kompakta storleken gör den perfekt för visning på en hylla eller ett skrivbord. Oavsett om du vill komplettera din egen samling eller överraska en vän med en omtänksam gåva är denna tavla ett måste för alla som älskar manga!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Gillar du japanska mangahjältar? Då kommer du att älska den här fantastiska 5-delade kartan över de mest populära! Det här samlarobjektet innehåller alla de mest kända mangahjältarna, inklusive Goku, Naruto och Luffy. Varje karaktär är avbildad realistiskt och i full färg, vilket gör den här tavlan till ett måste för alla fans av genren. Dessutom är det ett utmärkt sätt att lära sig mer om dina favoritkaraktärer och deras historier. Häng upp den i ditt sovrum, kontor eller lekrum och njut av den i timmar!

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar