-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Manga-version av den sista måltiden med One Punch i huvudrollen

Den här manga-versionen av Den sista måltiden med One Punch i huvudrollen är ett unikt mästerverk som kommer att glädja mangafans. Den skildrar den bibliska scenen av den sista måltiden, med Jesus och hans lärjungar runt bordet, men den här gången är huvudpersonen One Punch, hjälten i den japanska animefilmen med samma namn. De livliga färgerna och de slående detaljerna ger scenen liv. Duken är gjord på en tryckt duk av hög kvalitet som ger den en rik textur och livfulla färger. Den här målningen kommer att bli ett utmärkt tillägg till din samling eller en idealisk gåva till fans av mangauniversumet.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En originalduk

Den här mangaversionen av nattvarden är ett unikt och originellt konstverk. I målningen syns den berömda mangaversionen One Punch Man, som har huvudrollen. Saitama, huvudrollsinnehavaren, kan ses sitta vid bordet med de andra karaktärerna i mangan, alla avbildade i klassisk mangastil. Kompositionen är mycket intressant och färgrik, med ljusa och mättade färger som smälter perfekt in i scenens atmosfär. Karaktärernas detaljer är mycket exakta och realistiska, vilket gör målningen ännu mer fängslande. Duken är tryckt på högkvalitativt papper och monterad på en robust träram. Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor med en unik och kreativ touch.

Våga införa din stil

Den här mangaversionen av den sista måltiden är ett unikt och fantastiskt konstverk. Den presenterar en grupp välkända karaktärer, representerade i form av manga. Bildens centrum upptas av den legendariska hjälten One Punch, som är omgiven av de andra Kristi lärjungar. Karaktärernas livliga färger och ansiktsuttryck gör scenen mycket livlig och fängslande. Kompositionen och grafiken är mycket välgjord, med subtila detaljer och stor uppmärksamhet på färgnyanser. Den här manga-versionen av Nattvarden är ett unikt och exceptionellt samlarobjekt som kommer att glädja fans av manga och japansk kultur.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar