-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delat diagram över hjältarna i de största japanska manga-serierna

Den här femdelade målningen är ett konstverk som sammanför hjältarna från de största japanska manga-serierna. Den är handgjord med material av hög kvalitet och erbjuder en unik och elegant presentation. De ljusa färgerna och de realistiska detaljerna gör den här målningen ännu mer imponerande. Varje del av tavlan representerar en annan karaktär, med bilder och detaljerade beskrivningar av deras historia och karaktär. Målningen kompletteras med ett urval av kända citat och fraser från mangan. Den här tavlan är ett utmärkt samlarobjekt för alla mangafans och ett intressant sätt att lära känna hjältarna i de största japanska manga.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här tavlan i fem delar är ett måste för alla fans av japansk manga. Den representerar hjältarna i de största japanska manga genom historien. Varje del innehåller en färgstark och detaljerad illustration av en ikonisk karaktär samt titeln på den manga han tillhör. Du hittar karaktärer som Goku från Dragon Ball Z, Naruto från Naruto, Luffy från One Piece, Edward Elric från Fullmetal Alchemist och många fler. Den här tavlan är tryckt på tjockt, slitstarkt papper och levereras med träramar för varje del. De livliga färgerna och de realistiska illustrationerna gör den här produkten unik och minnesvärd. Den kommer att bli ett utmärkt tillägg till din mangasamling eller väggdekoration.

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar