-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Urban och modern bild av hjälten från den berömda manga Tokyo Ghoul

Den urbana målningen av den berömda mangan Tokyo Ghoul är ett vackert och unikt konstverk som fångar essensen av den dystopiska världen i Tokyo Ghoul. Målningen föreställer staden Tokyo, med dess byggnader, vägar och invånare, men också seriens huvudperson. Färgerna är ljusa och kontrasterande, med nyanser av orange, rött och svart som blandas för att skapa en dynamisk och fängslande effekt. Linjerna är flytande och den övergripande effekten är mycket realistisk. Den här målningen är perfekt för fans av Tokyo Ghoul som vill lägga till en touch av originalitet till sin heminredning. Den kommer att vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst och kommer att bli en hit bland dina gäster.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här moderna stadsbilden av hjälten från den berömda manga-serien Tokyo Ghoul är ett måste för alla fans av serien. Den här målningen är tryckt på en högkvalitativ canvas och är både hållbar och motståndskraftig. Duken är tryckt med bläck som inte bleknar och erbjuder optimal bildkvalitet. Motivet föreställer mangahjälten Ken Kaneki som står framför en modern urban bakgrund. Den dynamiska kompositionen och den realistiska stilen gör den här målningen mycket detaljerad och fängslande. Den här målningen är perfekt för att ge en touch av stil till ditt hem eller kontor. Du kan också ge den till ett Tokyo Ghoul-fan i present.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en nyckelperson eller en händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar