-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild på hjälten i den berömda manga Tokyo Ghoul

Det här porträttet av hjälten i den berömda manga-serien Tokyo Ghoul är ett konstverk som kommer att glädja fans av serien. Porträttet är omsorgsfullt utfört och presenterar huvudpersonen Ken Kaneki i all sin prakt. Målningen är gjord med ljusa och intensiva färger som ger karaktären en mystisk och karismatisk aura. Färgerna som används för att representera hans ansikte och hår är subtila och ljusa, vilket ger en mycket realistisk effekt. Den här målningen är ett utmärkt sätt att dekorera ditt hem eller kontor med en originell och unik produkt som alltid kommer att påminna dig om de magiska stunderna i Tokyo Ghoul.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Det här porträttet av hjälten från den berömda manga-serien Tokyo Ghoul är ett perfekt tillägg till din samling av varor. Den här målningen är tillverkad av högkvalitativt material och är hållbar och motståndskraftig mot repor och blekning. Duken är tryckt med ljusa, livfulla färger som ger porträttet ett realistiskt utseende. Detaljerna är noggrant målade för att fånga varje nyans i karaktärens uttryck. Den här målningen levereras med en robust träram som skyddar målningen och gör den lätt att installera. Du kan hänga den här målningen på en vägg eller placera den på ett bord för att komplettera din inredning. Med den här målningen kan du visa din kärlek till Tokyo Ghoul och hedra mangahjälten.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en nyckelperson eller en händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar