-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad tabell med logotyper för kända japanska manga

Denna 5-delade tavla är ett måste för alla japanska mangafans! Den innehåller logotyper från kända japanska manga som Naruto, One Piece, Dragon Ball Z, Bleach och Death Note. Logotyperna är tryckta på en hållbar, UV- och fuktresistent canvas, vilket gör att de kan behålla sina livfulla färger i flera år. Den här målningen blir den perfekta fokuspunkten i ditt sovrum eller vardagsrum och kommer att glädja alla fans av japansk manga!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Den här målningen är ett underverk för fans av japansk manga. Den består av fem delar som var och en innehåller kända logotyper från japanska manga. Du hittar logotyper från alla dina favoritmangas, som Naruto, One Piece, Dragon Ball Z och många fler. Logotyperna är tryckta på papper av hög kvalitet, med ljusa och glänsande färger som ger denna tavla ett mycket attraktivt utseende. Storleken på varje del är 40 cm x 30 cm, vilket gör den till ett bra komplement till din heminredning. denna produkt är perfekt för mangasamlare eller för dem som bara vill visa sin kärlek till japansk manga.

Dina favorithjältar!

Här är den 5-delade kartan över japanska mangahjältar! Den här tavlan är perfekt för mangafans och heminredning. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek till manga är detta det perfekta tillägget till din samling. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du bara vill göra ett djärvt inredningsuttryck, är “Mangas”-tavlan det perfekta valet. Den kommer garanterat att ge upphov till samtal och bli fokuspunkten i varje rum.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar