-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Asta demonmålning från Tokyo Ghoul-manga

Den här Asta-demonmålningen från Tokyo Ghoul-manga är ett måste för alla fans av serien. Den föreställer en av huvudpersonerna, Asta, med en bild som perfekt fångar hans anda och inre styrka. Den svarta bakgrunden kontrasteras av ljusa och levande färger som skapar en mörk och mystisk atmosfär. Kompositionen och den grafiska stilen är mycket välgjord och återspeglar mangans tema. Duken är tryckt på högkvalitativt papper och är monterad på en hållbar träram. Den här Asta demonmålningen är ett unikt tillägg till din samling och ett bra sätt att fira din kärlek till Tokyo Ghoul.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett fantastiskt universum

Asta Demon Board från Tokyo Ghoul-manga är ett unikt och mycket speciellt föremål. Den är dekorerad med gotiska motiv och mystiska symboler, vilket gör den till ett mycket eftertraktat konstverk för Tokyo Ghoul-fans. Tavlan är handgjord med ljusa och intensiva färger, vilket gör den ännu mer attraktiv. Duken är gjord av högkvalitativt tyg och är monterad på en robust träram för att säkerställa dess livslängd. Den här målningen är ett utmärkt sätt att uttrycka din kärlek till manga och dess karaktärer. Den kan hängas på väggen eller placeras på en hylla för att lägga till en touch av originalitet till din heminredning. De livliga färgerna och den djärva designen gör den här målningen till ett perfekt tillägg till din samling av Tokyo Ghoul-memorabilia och merchandise.

Dina favorithjältar!

Den här femdelade målningen av mangahjälten Tokyo Ghoul är ett anmärkningsvärt konstverk. Varje del representerar en viktig karaktär eller händelse från serien. De livliga färgerna och de noggranna detaljerna i ansiktena och uttrycken är fängslande. De varma tonerna av rött, orange och gult bidrar till seriens atmosfär. Duken är tryckt på högkvalitativt papper för att garantera en lång livslängd och utmärkt motståndskraft mot repor och fläckar. Den här 5-delade målningen är den perfekta presenten för Tokyo Ghoul-fans som vill visa sin kärlek till serien.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar