-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Liten kolibri bild

Den här målningen föreställer en kolibri som flyger för att samla små gröna prästkragar. Den lilla kolibri målningen är ett vittnesbörd om den fria flygningens skönhet och kraft. Kolibrien är en symbol för kärlek, hopp och skönhet, precis som den delikata blomman på den här målningen. Och färgerna är flamboyanta. Gör naturen sällskap i ditt vardagsrum.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS : 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M: 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1

Tidens budbärare

Kolibrierna är kända som en symbol för tid och kärlek. Visste du det? Denna lilla fågel kan flyga baklänges, och tack vare denna tillgång förknippas den med livsglädje och lätthet i tillvaron. Med den här lilla kolibribilden kan du föra in liv i ditt hem.
liten kolibri ombord Tabloide

Symbol för frihet

Med tusentals arter i världen kan du hitta fåglar överallt i världen. Fågeln kopplar oss till naturen och den naturliga världen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Brun, Rose