-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Ferrari Formula 1 World Championship tabell

Ferrari Formula 1 World Championship-målningen är det perfekta tillägget till alla fans samling. Den här femdelade målningen ger en detaljerad och exakt representation av den berömda racerbilen. De livliga färgerna och den eleganta designen kommer garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Oavsett om du är ett inbiten Ferrari-fan eller om du precis har börjat älska racing är den här tavlan ett måste för alla som vill visa sitt stöd för världens bästa team.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En magnetisk tavla

Ferrari Formula 1 World Championship-brädan är det perfekta sättet att visa ditt stöd för det ikoniska italienska racingteamet. Den här tavlan, som är uppdelad i fem sektioner, har en kopia av den bil som vann världsmästerskapet. Det är ett måste för alla Ferrari- eller Formel 1-racingfans.

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Kör på vägen i en lyxbil, racerbil, veteranbil, samlarbil och många fler. Den här färgen skulle vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst och kommer garanterat att imponera på alla som ser den.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar