-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bild på Michael Schumacher och hans Ferrari

När du tittar på den här målningen kan du känna den spänning och energi som Michael Schumacher och hans Ferrari utstrålade när de tävlade. Det är en originalmålning i fem delar, där varje panel representerar ett annat ögonblick i loppet. Konstnären har fångat intensiteten i loppet perfekt, och man kan nästan känna hur vinden blåser genom den.

Den här målningen skulle vara ett utmärkt tillägg till en samling av racingmemorabilia, eller helt enkelt ett konstverk att beundra. Den skulle också vara en utmärkt present till ett Formel 1-fan i ditt liv.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En imponerande bild

Den här fantastiska målningen av Michael Schumacher och hans Ferrari är ett måste för alla fans av den store racerföraren. Målningen är gjord i fem delar, vilket gör den till en verkligt unik dekoration för ditt hem eller kontor. Färgerna är helt enkelt fantastiska och detaljnivån är otrolig. Detta är en verkligt speciell målning som skulle vara en utmärkt present till alla Michael Schumacher- eller Ferrari-fans.

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Kör på vägen i en lyxbil, racerbil, veteranbil, samlarbil och många fler. Den här färgen skulle vara ett perfekt tillägg till vilket rum som helst och kommer garanterat att imponera på alla som ser den.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar