-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Ferrari F1 race tabell

Den här livfulla och moderna målningen av Ferrari F1-race är det perfekta tillägget till varje vägg. Den levereras i 5 delar, så du kan göra ett stort intryck med den här djärva och originella målningen. Den är perfekt för alla racingfans eller alla som uppskattar fantastisk konst. Oavsett om du väljer att visa den med eller utan ram kommer den här målningen garanterat att ge spänning åt vilket rum som helst. Denna moderna och originella dekoration är perfekt för alla racingfans.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En imponerande bild

Letar du efter en modern och originell dekoration för ditt hem? Upptäck vår F1 Ferrari racing bild! Den här tavlan är perfekt för alla som älskar bilar eller racing. Den kommer i fem delar, så du kan välja om du vill ha den inramad eller inte. Den är ett fantastiskt samtalsobjekt och kommer att lägga till en touch av lyx i vilket rum som helst. Beställ din i dag!

Kör utan gränser

Kör utan begränsningar, utan begränsningar, fri som en fågel i din bil. Ta dig ut på vägarna i en lyxbil, en racerbil, en veteranbil, en samlarbil och många andra.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar