-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bild av en skandinavisk skog vid foten av ett snöigt berg

Letar du efter ett fantastiskt konstverk för att förbättra din heminredning? Kolla in den här femdelade målningen av en skandinavisk skog vid foten av ett snöigt berg! Denna idylliska scen kommer garanterat att ge en touch av skönhet och lugn till varje rum.

De intrikata detaljerna och realistiska färgerna kommer garanterat att imponera, medan den 5-delade designen gör den lätt att hänga på vilken vägg som helst. Oavsett om du vill lägga till en färgklick i ditt vardagsrum eller skapa en fridfull oas i ditt sovrum är den här bilden det perfekta valet. Förbättra din heminredning idag med detta fantastiska konstverk!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Ett imponerande landskap

Vi presenterar vår nyaste målning, Skandinavisk skog vid foten av ett snöigt berg. Denna vackra 5-delade målning är det perfekta tillägget till varje hem och skulle vara en bra present till alla naturälskare. Scandinavian Forest at the foot of a snowy mountain är en fantastisk skildring av en av de mest orörda och orörda skogarna i världen. Målningen fångar skogens eteriska skönhet, från de höga träden till det mjuka snötäcket på marken. Ljuset som lyser genom träden skapar en magisk atmosfär, vilket gör den här målningen helt unik. Den här målningen kommer garanterat att föra in en touch av natur i ditt hem och skulle vara en underbar fokuspunkt i vilket rum som helst. Oavsett om du hänger den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor kommer den garanterat att ge en touch av skönhet och lugn. Ge naturens gåva med den skandinaviska skogen vid foten av ett snöigt berg idag!

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad