-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning ylande vit varg fullmåne

Häng upp den här otroliga, ylande vita vargen i fullmåne i ditt hem, du kommer att förföra fler än en person med den här magnifika vargen. Den här vargen med vit päls som ylar vid fullmåne ger ett intryck av att vara i det vilda.

🇫🇷 Made in France: Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours
Snabb leverans
Högsta kvalitet

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm x1
S : 21cmx30cm x1
M : 30cmx45cm x1
L: 40cmx60cm x1
XL: 60cmx80cm x1
XXL: 70cmx100cm x1

Brölande fullmåne

Håla av alla krafter som denna målning av en vit varg som skriker vid fullmåne och ropar till sina kamrater. Beundra den här vargen framför den blå himlen och fullmånen, som får dig att vilja ge dig ut i naturen.

Oberoende och skyddande

Vargen framställs ofta som aggressiv och vild, men den förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten, eftersom vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja. Med den här ylande vita vargen fullmånemålningen kommer ditt hem att bli vackert.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Techniques

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Färg

Blå, Vit

Format

Vertikal

Partier

Tavlor 1 delar