-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Svart och vit varg bild

Den här målningen föreställer munnen på en djupsvart varg. Djurets genomträngande blick ger dig en känsla av trygghet. Vargen är verkligen ett kraftfullt och vildsint djur som också är mycket vackert och mystiskt. Vargmålningen är både imponerande och vacker. Den är alltmer närvarande i moderna interiörer, vilket ger en modern touch till din inredning. I kombination med neutrala färger och ljusa träelement kommer den säkert att påtvinga ditt rum sitt utseende och ge det all den värme som behövs.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Den fängslande vargen

Den här svartvita målningen med en vargs mun fångar din uppmärksamhet i varje ögonblick. Dess utseende hypnotiserar dig och får dig att känna dig trygg. Vargen med sin skyddsinstinkt ger dig trygghet och komfort. Denna vackra svartvita vargbild ingår i kollektionen “L’élégance du Loup”. Den här bilden är rätt val om du letar efter en present till dem som brinner för vargar eller djur.
svart och svart vargbräda

Oberoende och skyddande

Vargen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten: vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Svart och Vitt