-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bild varg fullmåne Yin Yang

Denna magnifika målning är ett porträtt av en varg som representeras som Yin Yang. Motsatta energier symboliserar dualism, balans och harmoni. Fullmånen som är placerad längst ner på verket understryker den psykiska känslan och djupet i denna målning. Den här målningen kommer att ge en mystisk atmosfär till ditt hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 35cm x 50cm
M : 45cm x 60cm
L : 60cm x 80cm
XL : 75cm x 100cm

Reflektion

Meditera framför den här målningen med dess mystiska och märkliga färger och utseende. Du kommer att älska att titta på den här målningen för att tänka och reflektera.

Oberoende och skyddande

Vargen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten: vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Technique

Peinture par pulvérisation

Type

Impression sur toile

Couleurs

Noir, Bleu, Rouge

Format

Vertical

Partie

Tableau 1 partie