-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Tabell Skogens varg

Målningen består av två olika element: det första föreställer ett varghuvud framifrån, det andra en skog som är inplanterad på djurets kropp. Blandningen mellan de två elementen skapar en vacker symbios i huset och ger målningen karaktär. Anta den här målningen Wolf of the forest bara för kärleken till naturen.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Symbios: Vargen och skogen

Den här målningen är en illustration av en skog som bebos av en varg. Skogen representerar naturens skönhet och dess mystiska sida. Vargen symboliserar makt och självkontroll. Denna “målning Vargen och skogen” ger oss en bild av en perfekt symbios mellan jorden och djurlivet. Med denna reproduktion vill författaren påminna oss om grundläggande faktorer som kärlek, intelligens och styrka för att bevara livet.
Tabloideskogens bordvarg
Två vargar i snön

Oberoende och skyddande

Vargen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten: vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Grått, Grön