-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Ying Yang varg målning

Den här målningen föreställer ett par vargar som Ying Yang. Den ger elegans och värme till en interiör. Yin Yang anses representera tingens dubbla natur, såsom gott och ont, ljus och mörker, positivt och negativt. Långt ifrån att bara “klä upp” ger detta verk själen till ett hem.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 35cm x 50cm
M : 45cm x 60cm
L : 60cm x 80cm
XL : 75cm x 100cm

Yin Yang

Yin Yang står för balans. Den representerar gott och ont, ljus och mörker i världen. Den illustrerar hur gott och ont, som till synes är motsatser, i själva verket är djupt sammanflätade, sammankopplade och kompletterande, men ändå är oberoende enheter i den naturliga världen.
Ying Yang varg målning

Oberoende och skyddande

Vargen, som ofta framställs som aggressiv och vild, förkroppsligar framför allt självständighetsandan och skyddsinstinkten: vargen är ett vilt djur som inte är lätt att tämja.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Technique

Peinture par pulvérisation

Format

Horizontal

Type

Impression sur toile

Couleurs

Noir et Blanc

Partie

Tableau 1 partie