-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Rainbow lama målning

Letar du efter ett roligt och festligt sätt att dekorera ditt barns rum? Kolla in vår Rainbow Llama bild! Den här bedårande målningen kommer garanterat att få ett leende på ditt lilla barn. Med en färgglad regnbåge och en bedårande lama är den här tavlan perfekt för att lägga till en touch av nyckfullhet i vilket rum som helst.

🇫🇷 Made In France: Tillverkad i vår franska verkstad i Joué-lès-Tours

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XS : 13cmx18cm
S : 21cmx30cm
M : 30cmx45cm
L: 40cmx60cm
XL: 60cmx80cm
XXL: 70cmx100cm

Roligt och sött

Den här lama-bilden kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst! Med sina regnbågsfärger och sin söta design är den perfekt för att ge dina väggar en touch av skoj och personlighet.

Lama

Det här söta djuret kommer från Sydamerika och är trendigt, både när det gäller mode och dekoration. Låt dig förföras av lama-målningen i ett barnrum, som nattlampa eller som tryck på t-shirts.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell