-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

Triptyk japanskt landskap pastell

Det japanska landskapet i pastell är ett exceptionellt konstverk som ger ditt hem en känsla av lugn och ro. Den här målningen består av tre paneler som, när de väl är sammanfogade, skapar ett magnifikt japanskt landskap i pastell. Pastellfärgerna som används är mjuka och harmoniska. Hela triptyken med japanska landskap i pastell är tillverkad med stor precision och omsorg om detaljerna. De fina och delikata linjerna i varje element i landskapet är noggrant ritade, vilket skapar ett imponerande och fängslande konstverk.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

Ett vackert landskap!

Det japanska landskapet i pastell är ett unikt konstverk som fångar din fantasi och förflyttar dig till en värld av lugn och skönhet. Den här målningen består av tre paneler som tillsammans bildar en komplett bild av ett japanskt landskap. Landskapet är avbildat i mjuka, lugnande pastellfärger som skapar en lugn och fridfull atmosfär. Färgerna som används är huvudsakligen nyanser av grönt, blått och rosa, vilket ger bilden ett delikat och raffinerat utseende. Målningen skildrar ett typiskt japanskt landskap med berg i bakgrunden.

En gnutta glädje!

Det japanska landskapet i pastell är ett unikt konstverk som fångar din fantasi och förflyttar dig till en värld av naturlig skönhet. Den här målningen består av tre paneler som tillsammans föreställer ett vackert japanskt landskap. Pastellfärgerna som används för att skapa detta konstverk är mjuka och lugnande och skapar en lugn och fridfull atmosfär. Den här pastellfärgade triptyken med japanska landskap är perfekt för att dekorera vilket rum som helst i ditt hem eller på kontoret.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar