-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Triptyk blå och gyllene berg

Blue and Gold Mountains Triptych är ett unikt konstverk som ger ett sofistikerat och vackert intryck i alla rum. Den här målningen består av tre separata paneler och är en fantastisk representation av majestätiska berg som badar i nyanser av blått och guld. Hela målningen är skapad med stor uppmärksamhet på detaljer, med exakta penseldrag och skicklig användning av färg för att skapa en atmosfär av lugn och frid. De blå och gyllene tonerna blandas perfekt för att skapa en varm och välkomnande atmosfär, medan de höga bergen påminner om naturens styrka och kraft.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 20cm x 30cm x3
M : 30cm x 50cm x3
L : 40cm x 60cm x3
XL : 50cm x 70cm x3
XXL : 60cm x 80cm x3

En liten smula försonande!

Triptyken Blue and Golden Mountains är ett unikt konstverk som framkallar bergens majestätiska skönhet. Den här målningen består av tre paneler som tillsammans bildar en enda bild, vilket skapar en slående visuell effekt. Färgerna som används i detta verk är huvudsakligen blått och guld, vilket ger en känsla av lugn och rofylldhet. De varma färgerna guld och orange dominerar och skapar en varm och lugnande atmosfär.

En touch av pepp!

Triptyken Blue and Golden Mountains är ett exceptionellt konstverk som fångar bergens majestätiska skönhet. Varje detalj är omsorgsfullt utformad. Detta triptyk blå och gyllene berg är ett unikt och tidlöst konstverk som kommer att ge en touch av natur och lugn till vilket rum som helst

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Type

Impression sur toile

Techniques

Peinture par pulvérisation

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 3 delar