-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

5-delad grönskande djungelmålning

Ge liv åt ditt rum med den 5-delade målningen Lush Jungle. Den här fantastiska målningen har skogsträd och solljus, vilket skapar en ljus och levande effekt. Det perfekta sättet att lägga till en touch av natur till ditt hem eller kontor, Lush Jungle 5-Piece Picture är säker på att göra ett uttalande. Häng den i ditt vardagsrum för att skapa en inbjudande och avkopplande atmosfär, eller på ditt kontor för att inspirera till kreativitet och produktivitet. Oavsett var du väljer att ställa ut den kommer den här vackra målningen garanterat att ge liv åt ditt utrymme.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En ljus bild

Det här är den 5-delade Lush Jungle Painting Den här vackra målningen visar en vacker skogsscen med träd och solljus som strömmar genom grenarna. Färgerna är ljusa och kommer att ge en touch av skönhet till vilket rum som helst. Häng den i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor och njut av den fridfulla atmosfären som den skapar. Den här ljusa och vackra målningen är det perfekta tillägget till vilket rum som helst. Med skogsträd och solljus som motiv.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad