-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Målning i 5 delar av en vik som gränsar till en frodig djungel

Vi presenterar vår nyaste målning, ett fängslande femdelat konstverk som föreställer en vik som gränsar till en frodig djungel. Den här målningen kommer garanterat att framkalla känslor av förundran och lugn och förflyttar tittarna till en annan tid och plats. Den här målningen är perfekt för alla rum i ditt hem eller på kontoret och kommer garanterat att väcka samtal.

Konstnären har skickligt använt ljus och färg för att skapa en känsla av djup och rörelse, medan de intrikata detaljerna i bladen och vattnet ger en touch av realism. De fem panelerna sätts samman för att skapa en helt enkelt fantastisk panoramautsikt. Oavsett om du letar efter ett konstverk för ditt vardagsrum eller något som ger en touch av skönhet till ditt kontor kommer den här målningen att göra susen. Beställ din i dag!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Förbättra djupet

Den här femdelade målningen av en vik som gränsar till en frodig djungel kommer garanterat att ge ett paradisiskt intryck i alla rum. Vattnets lugnande blå nyanser balanseras av lövverkets livliga grönska, vilket skapar en fantastisk visuell kontrast. Oavsett om du hänger den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den här målningen garanterat att framkalla känslor av avkoppling och lugn.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till alla utrymmen. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad