-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Bild av en naturskön skog

En tavla för en mjuk och raffinerad inredning, en harmonisk design som en riktig tavla. Den bukoliska skogsmålningen är ett riktigt konstverk. Du kommer att charmas av den fina designen och de mjuka färgerna. Den här målningen kommer att vara mycket vacker i ett sovrum eller ett vardagsrum för en romantisk atmosfär.

🇫🇷 Made In France : Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Romantisk skog

Den här blommiga akvarellen är ett måste för romantikern i hjärtat och fångar skönheten av en promenad utomhus en vacker dag. Låt dig inspireras av de mjuka pastellfärgerna och penseldragen och ta med dig lite natur inomhus.
Bild av en naturskön skog
Landskapsmålning

Landskap

Dessa vackra landskapsmålningar med sina varma, rena färger framkallar natur och lugn. I en stuga, ett hus eller till och med en lägenhet är landskapsmålningen perfekt för att ge karaktär åt vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Rose, Violett