-15% Kod DCB15 fram till 01/12/2023

5-delad djungelmålning dominerande tiger

Den 5-delade dominanta tigermålningen Jungle är ett verkligt unikt konstverk. Den här produkten har en fantastisk design och kommer garanterat att ge varje rum en touch av klass och elegans. De livliga färgerna och de intrikata detaljerna kommer garanterat att göra ett uttalande i varje hem.

Den dominerande tigern i den 5-delade Jungle-målningen är det perfekta sättet att föra in naturens skönhet i ditt hem. Med en realistisk design kommer den här produkten garanterat att imponera på dina gäster. De realistiska detaljerna kommer garanterat att framkalla en känsla av förundran hos betraktaren.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Tigerns makt, djungelns kung

Den här spännande femdelade djungelmålningen föreställer en dominant tiger i sin naturliga miljö. De livliga färgerna och de detaljerade penseldragen ger liv åt scenen och gör den till ett idealiskt tillägg till varje hem eller kontor. Målningen levereras färdig att hänga upp, så du kan njuta av den så snart den anländer. Lägg till detta fantastiska verk till din samling idag och låt djungeln komma till liv i ditt utrymme!
5-delad djungelmålning dominerande tiger framför vattenfall och djungel

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad