-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

5-delad målning aurora borealis över skogen

Det här är den femdelade målningen Norrsken över skogen. Denna eteriska och förtrollande målning kommer garanterat att ta andan ur dig. Med det vackra naturfenomenet norrskenet är den här målningen garanterat en magisk touch i alla rum.

Varje del av målningen fångar ett annat ögonblick i tiden, från den första glimten av norrskenet till dess fulla prakt. De intrikata detaljerna och de fantastiska färgerna kommer garanterat att hypnotisera alla som ser den. Det här är ett verkligt unikt verk som kommer att bli ett värdefullt tillägg till vilket hem som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Levande färger

Vi presenterar den femdelade serien Norrsken över skogen. Detta fantastiska konstverk kommer garanterat att ge en touch av skönhet och elegans till alla rum i ditt hem. Med en vacker norrskensscen över en lugn skog är den här målningen säkerligen en fröjd för ögat. Med sina dämpade färger och fridfulla miljö är den 5-delade målningen Norrsken över skogen perfekt för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär i ditt hem. Häng den i ditt vardagsrum, sovrum eller var du än vill njuta av dess skönhet. Beställ nu och ta med dig en liten bit av naturens skönhet in i ditt hem.

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad