-10% Kod LOV10 fram till 29/02/2024

5-delad målning aurora borealis över ett snöigt berg

Norrskenet på ett snöigt berg i 5 delar, en målning. Den här fantastiska tavlan kommer garanterat att ge en touch av skönhet och elegans till varje hem eller kontor. Aurora Borealis, eller norrsken, är ett naturfenomen som verkligen är en syn att skåda. Vår 5-delade målning fångar detta eteriska underverk i all sin prakt. Aurorans rika färger framträder mot en bakgrund av snöklädda berg, vilket skapar en scen som helt enkelt är hisnande.

Den här målningen kommer garanterat att bli en uppskattad del av din heminredning. Den kommer att bli en underbar fokuspunkt i vilket rum som helst, eller ett iögonfallande tillägg till vilken konstsamling som helst.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

Förhäxande färger

Det här är den 5-delade målningen Norrsken på ett snöigt berg. Detta vackra verk är perfekt för hemmet eller kontoret och kommer garanterat att imponera på alla som ser det. Bilden visar ett vackert norrsken över ett snöigt berg, och består av 5 delar så att den kan hängas i vilken konfiguration du vill. Det är ett perfekt sätt att lägga till en touch av klass och elegans i vilket rum som helst, och den kommer garanterat att få folk att prata. Så vänta inte längre, beställ din alldeles egna 5-delade norrskensmålning av ett snöigt berg idag!

Naturens majestät i ditt hem

Letar du efter ett sätt att skapa lite liv i ditt hem eller kontor? Kolla in den här levande och spännande bilden av en djungel! Den här rika, frodiga bilden är perfekt för att ge en exotisk touch till vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till lite äventyr till din inredning eller bara vill njuta av naturens skönhet, kommer den här underbara bilden säkert att glädja dig.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar

Färg

Mångfärgad