-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Tabell Soluppgång i mangroven

Den här målningen föreställer en soluppgång över en mangrove. Solens strålar som lyser genom mangrovebladverket ger en unik och magisk känsla, den återger mangrovens fuktiga och trädliknande atmosfär.

🇫🇷 Made In France: Målning tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

Vår sol vaknar upp

Solen går upp varje dag och varje dag är en födelse. Dessa landskapsmålningar är de mest behagliga att betrakta, eftersom de har förmågan att skapa en atmosfär i varje rum. Titta på den här målningen soluppgång på mangrovetomten, du kommer att bli förvånad över det skogiga landskapets skönhet, över reflektionerna på vattnet och solstrålarnas färg.
soluppgångsmålning i mangrove
Landskapsmålning

Landskap

Dessa vackra landskapsmålningar med sina varma, rena färger framkallar natur och lugn. I en stuga, ett hus eller till och med en lägenhet är landskapsmålningen perfekt för att ge karaktär åt vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Orange, Svart