-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Målning Fullmåne på sjön

Hela naturens skönhet är koncentrerad i den här målningen av en fullmåne på sjön, som återspeglar sommarens varma atmosfär och de delikata dofterna. De lila tonerna kombineras med månen för att skapa en charmig och mild miljö som kommer att påminna dig om din semester vid sjön när som helst.

🇫🇷 Made In France : Tillverkad i vår franska verkstad

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

XXS : 20cmx40cm x1
XS: 30cmx60cm x1
S : 40cmx80cm x1
M : 50cmx100cm x1
L: 60cmx120cm x1
XL: 70cmx140cm x1
XXL: 80cmx160cm x1

En kväll med fullmåne

Den strålande månen och sjöns fridfulla landskap är representerade på den här bilden. Den här bilden av fullmånen på sjön ger glädje och lugn i ditt hem, vardagsrum eller sovrum. Sjön är en spegel och erbjuder fullmånens reflektion. Det är en romantisk bild som framhäver landskapets mörklila färger. Månens rundhet ger en magisk atmosfär till denna förtrollande plats.
Fullmåne på sjön
Landskapsmålning

Landskap

Dessa vackra landskapsmålningar med sina varma, rena färger framkallar natur och lugn. I en stuga, ett hus eller till och med en lägenhet är landskapsmålningen perfekt för att ge karaktär åt vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Storlek

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Stöd

Med chassi, Endast duk(er)

Partier

Tavlor 1 delar

Format

Horisontell

Färg

Svart, Violett