-10% Kod RDM10 fram till 01/06/2024

Bild av ett lavendelfält i solnedgången

Den här vackra bilden av ett lavendelfält i solnedgången är det perfekta tillägget till ditt rum. De lugnande färgerna och den fridfulla scenen kommer garanterat att ge en känsla av lugn i alla rum. Häng den i ditt vardagsrum, sovrum eller var du än vill skapa en avkopplande atmosfär. Det är också den perfekta presenten till alla som skulle kunna behöva lite mer lugn i sitt liv.

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Letar du efter ett fantastiskt sätt att sätta färg på din heminredning? Denna fantastiska målning av en solnedgång i ett lavendelfält är det perfekta sättet att göra det! De livliga färgerna från den sjunkande solen mot lavendelblommorna kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Och den lugnande effekten av lavendeldoften kommer säkert att hjälpa dig att slappna av efter en lång dag. Det är ett utmärkt tillägg till varje hem, kontor eller till och med ett väntrum i ett företag!

Naturens majestät i ditt hem!

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar