-10% Kod RDA10 fram till 01/05/2024

Bild av en strand i den stigande solen

Kolla in den här fantastiska illustrerade målningen av en strand i soluppgången! Detta vackra konstverk är skapat i 5 delar, vilket gör det till ett verkligt unikt verk. Konstnären har använt ljusa färger för att skapa en oförglömlig bild som kommer att se bra ut i alla utrymmen. Oavsett om du älskar stranden eller bara njuter av fantastiska landskap kommer den här målningen säkert att ge dig glädje varje gång du ser den. Häng den i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum för att skapa en avkopplande och inspirerande atmosfär. Den är också en utmärkt present till vänner eller familj som uppskattar konst och unik heminredning. Beställ din idag och njut av strandens skönhet året runt!

Våra garantier :

  • Kvalitetsutskrift
  • Leverans med uppföljning i Sverige.
  • Levereras monterad, det är bara att hänga upp den
    (Välj alternativ med ram)

Storleksguide för bord

S : 10cmx15cm x2, 10cmx20cm x2, 10cmx25cm x1
M: 20cmx35cm x2, 20cmx45cm x2, 20cmx55cm x1
L: 30cmx50cm x2, 30cmx70cm x2, 30cmx80cm x1
XL: 40cmx60cm x2, 40cmx80cm x2, 40cmx100cm x1

En målning för naturälskare

Det här är en målning i fem delar av en strand i soluppgång! Varje panel visar olika aspekter av detta vackra landskap, från vågorna som slår mot klipporna till måsarna som flyger genom himlen. De livliga färgerna kommer att ge en touch av naturens skönhet inomhus och kommer garanterat att hålla igång samtalen. Oavsett om du själv är en strandälskare eller bara letar efter ett fantastiskt konstverk kommer den här målningen garanterat att glädja dig.

Naturens majestät i ditt hem

Vi presenterar vår helt nya samling landskapsmålningar! Denna fantastiska samling innehåller en mängd olika landskap, alla vackrare än de andra. Oavsett om du letar efter en fridfull scen att koppla av i eller en livlig, färgglad målning som ger liv åt ditt rum, hittar du säkert det perfekta verket i den här samlingen. Varje målning är expertmässigt tillverkad av vårt team av begåvade konstnärer, som endast använder material av högsta kvalitet.

En målning gjord med omsorg och kärlek

Vi tillverkar våra målningar på beställning i våra partnerverkstäder. Vi packar omsorgsfullt för maximalt skydd under transporten.

Ofta ställda frågor

Med ram tar vi hand om monteringen av tavlan på dess träram. På så sätt får du en komplett målning. Utan ram får du endast duken.

På Tabloide tar du inga risker! Om storleken inte passar dig har du 14 dagar på dig att returnera målningen eller duken och få pengarna tillbaka.

Ytterligare information

Format

Horisontell

Partier

Tavlor 5 delar